Povzetki

Vabimo Vas, da aktivno sodelujete s predstavitvijo Vašega dela v obliki povzetkov in postrov.

Navodila za pripravo povzetkov so dostopna na naslednji povezavi (oddaja povzetkov), kjer se morate registrirati (Registracija z izvlečkom) za izbrani kongres.
Po posredovanih osebnih podatkih prejmete geslo, ki Vam bo omogočalo dostop do navodil, vnosa in sprememb Vašega prispevka do 27.maja 2016.

Oddaja povzetkov je izključno v elektronski obliki

Navodila za pripravo povzetkov 5. Slovenskega kongresa klinične kemije in laboratorijske medicine.pdf

Navodila za pripravo povzetkov 5. Slovenskega kongresa inženirjev in tehnikov laboratorijske medicine.pdf

Informacije za predavatelje

 Razpoložljiva TEHNIČNA OPREMA:
    •    DATA projektor (DATASCOPE) za računalniške predstavitve (resolucija do 1024 x 768 pik).
    •    Prenosnik ali PC z operacijskim sistemom Microsoft Windows.
 
Upoštevajte sledeče:
    •    Lastni prenosniki niso dovoljeni.
    •    Predavanja bodo potekala v slovenskem ali angleškem jeziku.
    •    Simultano prevajanje ne bo zagotovljeno.
    •    Vse projekcije morajo biti v angleščini  (ne velja za 5. Slovenski kongres inžinerjev in tehnikov laboratorijske medicine)

 

PROJEKCIJSKI CENTER

Center za predavatelje bo odprt 30. septembra in 1. oktobra od 8.00 do 18.00. Svoje gradivo za projekcijo mu oddajte vsaj eno uro  pred predstavitvijo.

V centru boste lahko opravili poskusno projekcijo in dobili morebitna dodatna potrebna navodila v zvezi z vašo predstavitvijo. Sprejete bodo samo PowerPoint prezentacije na USB pomnilniških karticah in v video format .mp4 ali .mov. Različica MS Power Point 2010 ali višja  je priporočljiva. Za vsako drugo različico odgovarja avtor sam.

Posterji

Navodila za predstavitev posterja

Zahtevane dimenzije posterja so: širina 90 cm in višina 120 cm (orientacija: PORTRET). Na vrhu posterja navedite naslov, imena avtorjev in ustanove, kjer ste zaposleni, vse pa naj bo v krepkem tisku velikosti 2,5 do 3 cm. Slikovno gradivo in pisava naj bosta dovolj velika, da bo poster berljiv z razdalje 1,5 m. Uporabite dvostranski lepilni trak.

Posterji so na ogled ves čas kongresa. Predstavitvene table bodo oštevilčene. Številka vašega posterja je navedena v obvestilu o sprejetju povzetka in programu kongresa, ki ga boste prejeli ob registraciji. Organizator ne odgovarja za posterje, ki ne bodo odstranjeni do 1. oktobra do 17. ure.

Prosimo vas, da ste v času sklopa posterjev, to je v petek, 30. septembra 2016, med 13. in 14. uro navzoči pri svojem posterju.